In de praktijk wordt gewerkt volgens een geheel eigentijdse aanpak. De praktijk bevindt zich in de regio Hierden. U werkt samen met de ergo- of fysiotherapeut aan uw herstel. Daardoor neemt u actief deel aan de behandeling. Niet alleen het haperende lichaamsdeel wordt onderzocht en behandeld, maar wordt ook gekeken hoe het disfunctionerende lichaamsdeel de rest van het lichaam beïnvloedt. Ook wordt de relatie tussen de klacht en uw leefstijl besproken. Door uw eigen actieve deelname heeft u meer profijt van de behandeling.

Wij zijn een jong en dynamisch team waarbij de medische zorg van de patiënt centraal staat. Op dit moment bestaat het team uit 16 fysiotherapeuten, 2 ergotherapeuten, 2 receptionistes/administratief medewerksters en 2 interieur verzorgsters. De sfeer is erg prettig en open, er is ruimte om vakinhoudelijke vragen te stellen. Hierdoor zorgt de ergo- of fysiotherapeut ervoor dat samen met u uw klacht verholpen wordt.

Er wordt gewerkt vanuit vier locaties. Op alle locaties hebben de beschikking over een oefenzaal die is uitgerust met professionele trainingsapparatuur en oefenmateriaal. De locatie Nunspeet bevindt zich het dichts bij Hierden. Hierdoor is het ook voor patiënten uit Hierden makkelijk om naar de praktijk te komen. Mocht u slecht te been zijn en is het gewenst dat er een ergo- of fysiotherapeut aan huis komt dan is het mogelijk dat één van de therapeuten bij u aan huis in Hierden komt voor een consult. Voor meer informatie kunt u altijd bellen.

Specialisaties

Louwen/Muilwijk beschikt over veel specialisaties om zo passende zorg te bieden. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in oncologie, COPD, hartrevalidatie en geriatriefysiotherapie. Voor een overzicht van al onze specialisaties klikt u hier.