Sinds het seizoen 2012/2013 is onze praktijk onderdeel van de medische staf van PEC Zwolle. In de zomer van 2015 is het contract met de Zwolse club met drie peczwollearjanseizoenen verlengd. Louwen/Muilwijk detacheert Arjan Louwen (BSc. fysiotherapeut), Johan Flier (MSc. Manueel therapeut) en Suzanne Herpel (BSc. fysiotherapeut) ook de komende voetbaljaren gedeeltelijk bij PEC Zwolle.

,,Elke ochtend zijn we in het MAC3Park stadion aanwezig om spelers die lichte pijntjes hebben of ter preventie te behandelen. Daarnaast verzorgen wij de revalidatietraining van geblesseerde spelers. Dit gebeurt zowel op het veld als in de fitnessruimte. De medische staf van PEC Zwolle is een hechte, leuke groep, die goed met elkaar samenwerkt. Het is mooi om hier onderdeel van te zijn”, aldus Louwen, die in de periode 1992-1994 twee seizoenen in het eerste elftal van FC Zwolle voetbalde.

De behandeling van spelers vindt voornamelijk plaats in het stadion van PEC Zwolle. Wanneer de situatie er om vraagt komen de spelers ook wel naar onze praktijk in ’t Harde.