Bij Louwen/Muilwijk werken we volgens een geheel eigentijdse aanpak. Bij ons werkt u samen met de fysio- of ergotherapeut aan uw herstel. Daardoor neemt u actief deel aan de behandeling. Bij ons wordt niet alleen het haperende lichaamsdeel onderzocht en behandeld, maar wordt ook gekeken hoe het disfunctionerende lichaamsdeel de rest van het lichaam beïnvloedt. Ook wordt de relatie tussen de klacht en uw leefstijl besproken. Door uw eigen actieve deelname heeft u meer profijt van de behandeling.

Wij zijn een jong en dynamisch team waarbij de medische zorg van de patiënt centraal staat. Op dit moment bestaat ons team uit 21 fysiotherapeuten, 4 ergotherapeuten, 4 receptionistes/administratief medewerksters en 2 interieur verzorgsters. De sfeer is erg prettig en open, er is ruimte om vakinhoudelijke vragen te stellen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat wij samen met u uw klacht verhelpen.

Wij werken vanuit drie locaties. Op alle locaties hebben we een oefenzaal tot onze beschikking die is uitgerust met professionele trainingsapparatuur en oefenmateriaal. Is het voor u niet mogelijk om naar een van onze praktijken te komen, dan kunnen wij ook thuis behandelen. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.