Bent u uitbehandeld bij de fysiotherapeut en wilt u blijven sporten, maar voelt u zich niet fijn in een sportschool omgeving?

Fysiofitness geeft u de mogelijkheid om in kleine groepen uw fitheid te blijven verbeteren of te onderhouden. Dit gebeurt onder professionele begeleiding van de fysiotherapeut, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Door een fysiotherapeut zal een schema opgesteld worden aan de hand van uw hulpvraag. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn als verlenging van uw fysiotherapeutische behandeling. Maar ook als u zich niet prettig voelt in een sportschool of graag wat meer (professionele) begeleiding heeft. Elke 3 maanden zullen er testen plaatsvinden om te evalueren of uw doelen behaald worden en om te kijken of er aanpassingen in het schema nodig zijn.

Met uw fysiofitness groep komt u altijd op hetzelfde uur van de week. Een training bestaat dan uit een warming-up, een gezamenlijk oefenblok en een cooling-down.

Het eerste deel van de training bestaat uit de warming-up. Hierbij zal het lichaam voorbereid worden op de training. Na deze warming-up gaat de groep uiteen en zal iedereen volgens zijn persoonlijke schema aan het werk gaan. Halverwege vindt er een gezamenlijk oefenblok plaats. Dit zal elke week een ander thema hebben, bijvoorbeeld buikspieren, balans of conditie. De fysiotherapeut zal altijd proberen het oefenblok voor iedereen op zijn/haar niveau aan te laten sluiten. Na dit oefenblok kan er of zelfstandig verder getraind worden of zal er over gegaan worden tot de cooling-down, waarbij het lichaam weer tot rust komt.

De Fitness vindt plaats in onze locatie in ’t Harde en Nunspeet. Voor de Fysiofitness maken we gebruik van een maandelijks abonnement.

Voor mensen die niet optimaal mee kunnen draaien in een reguliere FysioFitness groep biedt Louwen/Muilwijk de GeriaFit aan.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: 0525-651448 of stuur een email naar mark@louwenmuilwijk.nl.

  • Tarieven
  • 1x per week €42,-
  • 2x per week €65,-