Bij Louwen/Muilwijk wordt gewerkt volgens een geheel eigentijdse aanpak. De praktijk bevindt zich in de regio van Hulshorst. Onze locaties zijn gevestigd in Nunspeet, Elburg’t Harde en Harderwijk. U werkt samen met de ergo- of fysiotherapeut aan uw herstel. Daardoor neemt u actief deel aan de behandeling. Niet alleen het haperende lichaamsdeel wordt onderzocht en behandeld, maar ook wordt gekeken hoe het disfunctionerende lichaamsdeel de rest van het lichaam beïnvloedt. Ook wordt de relatie tussen de klacht en uw leefstijl besproken. Door uw eigen actieve deelname heeft u meer profijt van de behandeling.

Wij zijn een jong en dynamisch team waarbij de medische zorg van de patiënt centraal staat. Binnen Louwen/Muilwijk zijn onze therapeuten gespecialiseerd in een tal van specialisaties en aandachtsgebieden. De sfeer is erg prettig en open, er is ruimte om vakinhoudelijke vragen te stellen. Hierdoor zorgt de ergo- of fysiotherapeut ervoor dat samen met u uw klacht verholpen wordt.

Er wordt gewerkt vanuit drie vestigingen (Nunspeet, Elburg, ’t Harde en Harderwijk). Op alle vestigingen hebben wij de beschikking over een oefenzaal die is uitgerust met professionele trainingsapparatuur en oefenmateriaal. Onze vestiging in Nunspeet bevindt zich het dichts bij Hulshorst. Hierdoor is het ook voor mensen uit Hulshorst makkelijk om naar de praktijk te komen. Wanneer het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kan de zorg ook bij u thuis in Hulshorst worden aangeboden. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen.

Specialisaties/aandachtsgebieden

Louwen/Muilwijk beschikt over een ruim aanbod aan specialisaties en aandachtsgebieden om zo passende zorg te bieden.