Binnen Louwen en Muilwijk bieden wij een hoop verschillende vormen van fysiotherapie aan om zo de beste zorg te kunnen bieden voor u als patiënt. Niet elke klacht is op dezelfde manier op te lossen, maar ook spelen hier de voorkeuren van u als patiënt een rol. Voor de fanatieke sporters met een acute klacht zullen we andere behandeltechnieken/traject adviseren dan voor de thuiswerkers die al langere tijd kampen met klachten.

Iedere klacht vraagt dus weer om een andere aanpak. Zo kunnen fysiotherapeuten bij acute klachten ondersteuning bieden met mobilisaties, Medical taping maar ook door oefentherapie en andere interventies. Bij iedere klacht wordt er weer opnieuw gekeken wat er nodig is om het beste resultaat te behalen.

Na de behandeling
Ook na het behandeltraject zullen wij u niet zonder handvaten laten gaan. Nadat uw behandeldoelen zijn behaald, bestaat er de mogelijkheid om u in een na traject te kunnen begeleiden. Dit doen de fysiotherapeuten door u bijvoorbeeld wat tips of oefeningen mee te geven, maar wanneer u wat extra begeleiding nodig heeft kunnen onze fysiotherapeuten ook de optie FysioFitness of hydrotherapie aan u voorstellen.

Leefstijl
Naast acute of langdurige klachten kunnen fysiotherapeuten u ook helpen met een gezondere leefstijl. Een aantal therapeuten zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van uw leefstijl. Zij helpen u hier graag verder mee op weg.
Kijk hier voor meer informatie over de leefstijlinterventie.

Door de vele verschillende vormen van behandelingen kunnen wij in overleg een passend plan opstellen om u weer van de klachten af te helpen! Bent u benieuwd wat wij in huis hebben, kijk dan even verder op de website.