Veilig en effectief

Het voordeel van fitness voor de rug is dat u traint in een kleine groep onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut. Tijdens de intake maken we een helder trainingsprogramma op maat, welke we regelmatig bijstellen. Ook tijdens het uitvoeren van de oefeningen wordt u voortdurend begeleid. Zo weet u zeker dat uw training veilig en effectief is.
24092015_September_LouwenMuilwijk-48

Is de Ruggroep iets voor mij?

Wilt u de rug sterker maken voor uw huishoudelijke taken, specifieke werktaken óf wilt u tijdens uw sportactiviteiten meer kracht en snelheid vanuit de rug kunnen genereren, dan is deze training iets voor u. U kunt ook aan deze groep deelnemen als u net uitbehandeld bent voor uw rug en de aangeleerde oefeningen of trainingswijze wilt voortzetten. U kunt dan onder begeleiding uw rug blijven trainen.

Wat is het doel?

Het doel van de training is het vergroten van de belastbaarheid van de rug. Het is geen pijnbehandeling! U krijgt een persoonlijk trainingsschema waarin u geleerd wordt om uw rug in goede conditie te houden. Regelmatig worden oefeningen aangepast.
Elke woensdag van 16:30 – 17:30 aan de Jan Mankestraat 97 in Nunspeet