FysioYoga bij Louwen & Muilwijk! De groep zal bestaan uit maximaal 10 personen. Dit betekent dat u alle aandacht krijgt en dat wij ervoor kunnen zorgen dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

Wat is FysioYoga?

FysioYoga is een training waarmee u werkt aan uw lichaam en geest. 7-Steps-to-a-Life-Long-Yoga-Practice-Youll-LoveFitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook uw geest moet in conditie zijn. Tijdens deze les gaat u even weg van de drukte, ondersteund door rustgevende muziek. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. Het doel van de yogaoefeningen is de spieren sterker en langer te maken, maar u toch een ontspannen gevoel te geven. De nadruk ligt op het goed uitvoeren van de oefeningen, totdat u deze onder controle hebt. Na de les bent u volledig ontspannen en vol met nieuwe energie.

Voor wie is FysioYoga?

De yoga les is geschikt voor een brede doelgroep. Ongeacht leeftijd, niveau of geslacht kan iedereen meedoen. U kunt zelfs op ieder moment instromen.

FysioYoga wordt gegeven in ’t Harde op dinsdag van 20.30 – 21.30 uur en op woensdag van 19.30 – 20.30 en 20.30 – 21.30 uur. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: 0525-651448