Samenwerking met Diëtheek

Sinds april j.l. is er een nieuwe samenwerking bij Fysio- en Ergotherapie Louwen & Muilwijk met de diëtist tot stand gekomen. Om een beeld te krijgen wie de diëtist is, stel ik mij eerst aan u voor.jodi

Ik ben Jodi van den Enk, en ben sinds zomer 2015 diëtist bij Diëtheek Deventer – Apeldoorn. Sinds april werk ik in Nunspeet op de woensdagen bij Fysio- en Ergotherapie Louwen & Muilwijk.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Met al uw voedingsvragen kunt u bij mij terecht. Heeft u bijvoorbeeld diabetes, COPD, hypertensie, een te hoog cholesterol, PDS, een te hoog of juist te laag gewicht dan kan ik u helpen! We hebben dan een gesprek zodat ik een goed beeld van uw situatie krijg en u krijgt dan een advies waar u mee aan de slag kunt. Tijdens de eventuele vervolgafspraken kijken we hoe het gaat en krijgt u verdere adviezen.

Vergoeding:
Dieetadvisering is in 2016 voor 3 behandeluren in de basisverzekering opgenomen in de basisverzekering. Het gaat wel van uw eigen risico af.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel naar 088-4253600 of stuur een e-mail naar j.vandenenk@dietheek.nl.

Met vriendelijke groet,

Jodi van den Enk, diëtist Diëtheek