Lekker in je vel programma

Het lekker in je vel programma is gemaakt met en voor de mensen die minder in hun vel zitten om verscheidene redenen. De leefstijl, de manier van leven, staat hier centraal in.
Door vragen te stellen aan verschillende mensen zijn wij tot de conclusie gekomen dat leefstijl meer is dan alleen voldoende bewegen en gezond eten. Het gaat om een gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens. Wie gezond wil zijn, zorgt voor een balans en regelmaat tussen beide. Kortom, je zit lekker in je vel.

  • Het verkleint de kans aanzienlijk op het krijgen van welvaartsziektes als diabetes en hart & vaartziektes. Het zorgt er ook voor dat je beter kan functioneren, concentreren, presteren etc. Kortom, op alle vlakken heeft een gezonde en gebalanceerde manier van leven een positief effect.
    Mocht je je uit evenwicht voelen, zit er een kink in de kabel. Dat kan op zeer verschillende manieren met verschillende oorzaken waardoor jij je niet lekker in je vel zit.

Je kan je aanmelden bij onze receptie of door te bellen naar 0341-279369. Er wordt een intake ingepland in het einde van januari. Samen kijken we naar het verschil van de huidige situatie en de gewenste situatie, welke belemmeringen er op de weg liggen en adviseren, inspireren en begeleiden wij je om naar het gewenste doel toe te komen.

  • Afhankelijk van uw doel wordt de voortgang gemeten, bijgehouden en geëvalueerd. Middels individuele- en groepsbegeleiding op zowel lichamelijk als geestelijk (afhankelijk wat jij nodig hebt) wordt aan de gewenste situatie gewerkt. Denk hieraan aan veel onderwerpen die maken dat je wel of niet lekker in je vel zit. Wij spelen daarop in door;
    De dinsdagavonden in Nunspeet van 20:00-21:00 aandacht te besteden aan het lichamelijk uithoudingsvermogen, kracht en balans & door in te spelen op voeding.
  • De donderdagavonden in Nunspeet van 20:00-21:00 aandacht te besteden aan de mindset, stress en ontspanning, slaap, grenzen stellen en nog meer. Alles op een actieve manier.

De eerste groepsbijeenkomst start op 11 februari. 6 maanden later is de laatste bijeenkomst. De eerste 12 weken bestaan uit 2 keer per week. Waarna 4 weken 1 keer per week, 4 weken 1 keer in de 2 weken en 4 weken later de laatste groepsbijeenkomst. Met als doel de inzichten en ervaringen toe te passen in je eigen omgeving.

De kosten zijn 215 euro. De individuele behandelingen fysiotherapie komen uit de aanvullende verzekering.

Spreekt bovenstaand verhaal u aan? Neem dan contact met ons op en bel naar 0341-279369.