Leefstijlprogramma

Het eerste leefstijlprogramma is succesvol afgerond en het tweede leefstijlprogramma staat alweer te wachten!

Heb jij als goede voornemen meer sporten, gezonder eten of gewicht verliezen? Dan kan dit leefstijlprogramma wat voor jou zijn. Mensen ervaren vaak een drempel om hun leefstijl daadwerkelijk aan te passen. Niet iedereen heeft de motivatie, discipline of doorzettingsvermogen om dit te kunnen veranderen. Wij van fysiotherapie Louwen/Muilwijk in samenwerking met Diëtheek adviseren, inspireren en begeleiden jou hierbij. Ook ondersteunen wij jou bij het gezond bewegen en gezonde voeding.

Een gezonde leefstijl is een gezonde en evenwichtige manier van leven. Het verkleint de kans aanzienlijk op het krijgen van welvaartsziektes als diabetes en hart & vaartziektes. Het zorgt er voor dat je lekkerder in je vel komt te zitten, je beter kunt functioneren, concentreren, slapen etc. Kortom, op alle vlakken heeft een gezonde leefstijl een positief effect.

Het begint met een interactieve bijeenkomst op dinsdag 1 oktober aan de Jan Mankesstraat 97 van 20:00-21:00 uur. Voor deze bijeenkomst neemt de fysiotherapeut en de diëtiste al contact met jou op voor een individuele intake. In deze individuele intake wordt besproken wat jouw doel is en hoe dat doel te bereiken valt. Ook worden tests gedaan om jouw voortgang te meten.
Gedurende 13 weken leer je veel over bewegen, voeding, motivatie en omgaan met stress. Eén keer per week op de dinsdagavonden van 20:30-21:30 uur in ’t Harde zal er in groepsverband gesport worden. Ook zullen er tussentijds individuele bijeenkomsten bij de fysiotherapeut en diëtiste zijn waarin wij jouw doelen en voortgang bespreken en monitoren.

De kosten zijn 120 euro. De individuele behandelingen fysiotherapie komen uit de eigen aanvullende verzekering. De individuelen behandelingen Diëtiek worden vanuit de basisverzekering voor 3 behandeluren per jaar vergoed, deze gaan wel ten koste van het eigen risico. Het is eventueel wel mogelijk dat jouw verzekering extra behandeluren diëtiek vergoed.

Mocht jij hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op en bel naar 0341-279369.