Leefstijlprogramma

Heb jij als goede voornemens meer sporten, gezonder eten of gewicht verliezen, dan kan dit leefstijlprogramma wat voor jou zijn. Mensen ervaren vaak een drempel om hun leefstijl daadwerkelijk aan te passen. Niet iedereen heeft de motivatie, discipline of het doorzettingsvermogen om dit te kunnen veranderen. Wij van fysio- en ergotherapie Louwen/Muilwijk in samenwerking met Diëtheek adviseren, inspireren en begeleiden jou hierbij. Ook ondersteunen wij jou bij het gezond bewegen en gezonde voeding.

Een gezonde Leefstijl is een gezonde en evenwichtige manier van leven. Het verkleint de kans aanzienlijk op het krijgen van welvaartsziektes als diabetes en hart & vaartziektes. Het zorgt er ook voor dat je je lekkerder in je vel komt te zitten, je je beter kan functioneren, concentreren, slapen etc. Kortom, op alle vlakken heeft een gezonde leefstijl een positief effect.

Het leefstijlprogramma start binnenkort! Dit begint met een interactieve bijeenkomst. Gedurende 13 weken leer je veel over bewegen, voeding, motivatie en omgaan met stress.

Eén keer per week op de dinsdagavonden van 20:00-21:00 zal er in groepsverband gesport worden. Ook zullen er individuele bijeenkomsten bij de fysiotherapeut en bij de diëtiste zijn waarin wij jouw doelen en voortgang monitoren.

De kosten zijn 120 euro. De individuele behandelingen fysiotherapie komen uit de aanvullende verzekering en de individuele behandelingen van Diëtheek komen uit de basisverzekering.

Mocht jij hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op en bel naar 0341-279369.