Gezamenlijk inloopspreekuur voor sporters

Louwen & Muilwijk en Innofeet houden op 12 april aanstaande een gezamenlijk sportspreekuur. Hierbij kunt u tussen 15.00 uur en 16.30 uur vrijblijvend terecht bij fysiotherapeut Stefan Plugge van Louwen & Muilwijk, podotherapeut Casper Mars van Innofeet en sportzaak Intersport Meijers aan de Sportlaan 49 in ‘t Harde. Een afspraak maken voor het spreekuur is niet nodig.

Tijdens het spreekuur kijken de fysiotherapeut en podotherapeut beiden naar uw klacht(en) en bepalen gezamenlijk met u het behandelplan om blessures aan te pakken of te voorkomen. Ook vindt er waar nodig een loopanalyse en een op maat gemaakt schoenadvies plaats die het beste past bij uw lichaam en doelstelling, in samenwerking met Intersport Meijers uit Nunspeet. Er zijn veel klachten die voor behandeling door één of beide disciplines in aanmerking komen.

Voordelen van het gezamenlijk sportspreekuur zijn dat u gelijktijdig gezien wordt door de fysiotherapeut, podotherapeut en een specialist van Intersport, waardoor het behandelplan direct op elkaar afgestemd kan worden. Dit is gunstiger voor het herstel. Een ander voordeel van de samenwerking is dat u hierdoor minder vaak op consulten hoeft te komen. Ook kunt u gebruik maken van dit spreekuur wanneer u niet zeker bent door welke discipline uw klacht het beste behandeld kan worden.

Zowel fysiotherapie als podotherapie zijn direct toegankelijk waardoor u geen verwijzing nodig heeft van uw (huis)arts. Voor vragen kunt u bellen naar Louwen & Muilwijk op telefoonnummer: 0525 651448

Meer informatie over Innofeet vindt u op: www.innofeet.nl en Intersport Meijers op: www.intersportmeijers.nl