pec zwolle

Samenwerking PEC Zwolle verlengd.

Louwen/Muilwijk blijft aan PEC Zwolle verbonden. De fysiotherapiepraktijk, die vestigingen heeft in zowel ’t Harde, Elburg als Nunspeet, heeft het contract met de Zwolse club met drie seizoenen verlengd. Louwen/Muilwijk detacheert Arjan Louwen (fysiotherapeut) en Johan Flier (manueel therapeut) ook de komende voetbaljaren bij PEC Zwolle.

,,Elke ochtend ben ik in het IJsseldelta stadion aanwezig om spelers die lichte pijntjes hebben of ter preventie te behandelen. Daarnaast verzorgen wij de revalidatietraining van geblesseerde spelers. Dit gebeurt zowel op het veld als in het krachthonk. De medische staf van PEC Zwolle is een hechte, leuke groep, die goed met elkaar samenwerkt. Het is mooi om hier onderdeel van te blijven”, aldus Louwen, die in de periode 1992-1994 twee seizoenen in het eerste elftal van FC Zwolle voetbalde.

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is content met het verlengen met Louwen/Muilwijk: ,,Drie seizoenen geleden zijn we met Louwen/Muilwijk in zee gegaan en dit bevalt tot nu toe erg goed. In topsport is de medische begeleiding van de spelers belangrijk, zodat zij optimale prestaties kunnen leveren. De afgelopen jaren hebben we grote stappen gemaakt op het gebied van fitheid, blessure- en preventieve behandelingen. We zijn content dat we ook de komende seizoenen met elkaar samenwerken.”

 

Bron: peczwolle.nl