Even voorstellen..

Mijn naam is Marlies van Dijk. Ik studeerde in maart 2001 af als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam.

De eerste jaren werkte ik bij Sport Medisch Centrum Papendal in Arnhem waar ik veel sportblessures behandelde en veel ervaring opdeed in orthopedische revalidatie.IMG-20151012-WA0005

Maar omdat ik toch vond dat ik middelen miste om problematiek echt goed aan te pakken, besloot ik manuele therapie te gaan studeren. In 2006 rondde ik de Post HBO opleiding tot manueel therapeute af bij de Opleiding Orthopedische Manuele Therapie.

Sinds 2005 werk ik in een grote praktijk voor fysiotherapie en revalidatie in Almere.

De laatste jaren houd ik me daar volledig bezig met manuele therapie, dat houdt in dat ik alle voorkomende wervelkolom problematiek behandel, dus bv nekklachten, rugklachten, bekkenproblematiek, uitstralingsklachten vanuit de wervelkolom etc.

Daarnaast maak ik gebruik van Dry Needling, een methode om snel en efficiënt spierspanningen te verminderen en daarmee pijnklachten te verminderen of weg te nemen.

Naast mijn werk als fysio-en manueel therapeute werk ik als osteopaat voor paarden en honden. Ik heb sinds anderhalf jaar mijn eigen bedrijf, de Paardenosteopaat.

Zo heb ik een hele leuke en fijne combinatie gemaakt van werken met mensen en dieren!

Omdat mijn vriend en ik een huis hebben gekocht in Doornspijk, waar we begin 2016 gaan wonen, heb ik een baan gezocht in de regio van Doornspijk.

Vanaf 1 oktober werk ik 4 uurtjes per week bij fysiotherapie Louwen/
Muilwijk als manueel therapeute. Vanaf 1 januari 2016 zal ik 24 uur per week werkzaam zijn bij Fysiotherapie Louwen/Muilwijk als manueel therapeute.

Een nieuwe start, een nieuwe omgeving, nieuwe mensen… ik heb er zin in!!