Diabetes Challenge

Heeft u diabetes en wilt u graag wat doen aan uw gezondheid? Samen met een multidisciplinair team van praktijkondersteuners van de huisarts (POH), diëtiste, ergotherapeut en podotherapeut kunt u de uitdaging aan gaan. Het doel is om met behulp van het team een gezondere of actievere leefstijl te krijgen en uiteindelijk 5 dagen opeenvolgend 10.000 stappen te zetten.

De Diabetes Challenge wordt dit jaar georganiseerd van 20 t/m 25 juni 2016.

Om 10.000 stappen te kunnen zetten is goede training en voorbereiding nodig. Er zal in groepen 3 maanden gewandeld/getraind worden en aansluitend zal de challenge week plaatsvinden die gezamenlijk zal worden afgesloten met een grote wandeling over de Veluwe.

Opgeven is vanaf nu mogelijk!

U wordt getest in de aangesloten fysiotherapiepraktijk op conditie en er wordt voedingsadvies gegeven. In april zullen wij starten met de wandelgroepen. Het is een groot project waaruit voortkomt dat diabeten een gezondere leefstijl gaan ontwikkelen. Ook als u geen diabetes patiënt bent maar uw leefstijl wilt veranderen kunt u zich opgeven.

Om iedereen nog meer te informeren nodigen wij jullie graag uit tijdens onze informatiebijeenkomst 29 maart om 18.30 uur in onze praktijk aan de Jan Mankesstraat 97 in Nunspeet. Hierin zullen wij duidelijkheid geven over de invulling van de wandelavonden en hoe deze plaats zullen vinden. De maandag en donderdagavond zullen wij gaan wandelen.

Puck Verhoef – Fysiotherapeut Louwen/ Muilwijk
Arjan Wiltjer -(Sport) Fysiotherapeut Louwen/Muilwijk
Hendriët Smit – Karsten – Diëtiste van Diëtheek
Mariska Huenestein – Praktijkondersteuner uit Uddel
Elsbeth v/d Scheer – Praktijkondersteuner de Enk
Leonie v/d Berg – Ergotherapeute Louwen/Muilwijk
Jorrit van Dijk – Podotherapeut

BVDGF_grtzorggroep flegel